Zoek jij een foodstylist, conceptdenker, foodfotograaf of art director met die creatieve kijk op food?

Als food creative help ik jou graag met de volgende diensten:

Conceptontwikkeling

Als foodbrand heb je beeld nodig dat het verhaal vertelt van jouw merk. Beelden die de smaakpapillen aan het werk zetten. Als conceptdenker help ik jou dit verhaal te vertalen naar culinaire content. Ik duik in jouw product of merk en ontwikkel een smaakmakend beeldconcept.

Art direction

Mijn achtergrond in concepting en grafisch design combineer ik met een gezonde dosis perfectionisme en jarenlange ervaring in food om voor jou als art director aan de slag te gaan. Ik regisseer foodproducties en zorg dat jouw verhaal tot uiting komt; smaakmakend, passend en veelbelovend.

Foodstyling

Als foodstylist doe ik de foodstyling voor jouw commercial, advertentie, verpakking, magazine of social media-uiting. Ik speel met ingrediënten, kooktechnieken, kleuren en patronen. Deze roer ik net zolang tot de juiste smaak bereikt is en jouw product van het bord afknalt.

Foodfotografie

Een ijzersterk resultaat staat voorop. Daarom werk ik samen met een foodfotograaf die gespecialiseerd is in het smaakmakend vastleggen van culinaire content. Daglicht of studiolicht, de fotograaf zal ervoor zorgen dat jouw product in de schijnwerpers komt te staan. Een ervaren retoucher zet de puntjes op de i.

Tabletop styling

In mijn studio beschik ik over een ruime selectie tabletop styling en backdrops. De propkast is rijkelijk gevuld met de mooiste borden, kommen, pannen en bestek van keramisten uit alle windstreken. Deze items kunnen voor jouw shoot gereserveerd worden en bij specifieke wensen help ik je graag verder.

(Foto)studio met keuken

Met een oppervlak van 48m² is mijn studio zeer geschikt voor kleinschalige foodproducties. Met de hoge plafonds (3.60 meter), de neutrale inrichting, een royaal ingerichte keuken en een ruime selectie aan tabletop styling is het de perfecte plek om te stylen en te fotograferen.