Privacy- & cookieverklaring

Debbie Kreike | Food Creative

Debbie Kreike is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. Hieronder lees je meer over hoe ik omga met jouw persoonsgegevens.

Je bent niet verplicht om jouw persoonsgegevens aan mij te verstrekken. Ik zal er alles aan doen om de verwerking van persoonsgegevens zo veel mogelijk te beperken. Indien dit redelijkerwijs niet van mij verlangd kan worden, kan jouw weigering om persoonsgegevens te verstrekken er mogelijk toe leiden dat onze rechtsverhouding niet tot stand kan komen of voort kan duren. Ik maak geen gebruik van een vorm van geautomatiseerde besluitvorming.

Dit zijn mijn gegevens:
Debbie Kreike | Food Creative
Debbie Kreike
Buyskade 132
1051 ME Amsterdam
KvK: 34314701

Als je vragen of opmerkingen hebt over deze privacy- en cookieverklaring of de verwerking van jouw gegevens, kun je op de volgende manieren contact met mij opnemen:
E-mail: [email protected]
Telefonisch: +31 (0)6 42 32 76 79
Schriftelijk: Buyskade 132, 1051 ME Amsterdam

 

01. Social media buttons en websites van derden
Op deze website staan social media buttons van Facebook, Instagram, LinkedIn en mogelijk andere links naar websites van derden. Wanneer je op de button klikt, worden er cookies geplaatst. Het privacyreglement van het specifieke platform is op deze link of button van toepassing en niet deze privacy- en cookieverklaring. Ik kan niet garanderen dat deze derden op een veilige manier met jouw gegevens omgaan. Je kan hier lezen hoe deze platformen omgaan met jouw privacy:

 

02. Waarom verzamel ik jouw gegevens?
Er zijn een aantal doelen waarvoor ik persoonsgegevens verwerk. Deze doelen licht ik graag hieronder toe.

a) Uitvoering van de overeenkomst
Jouw persoonsgegevens worden verwerkt voor het aangaan en uitvoeren van overeenkomsten en het onderhouden van onze zakelijke relatie. Zo heb ik bijvoorbeeld jouw gegevens nodig om een offerte op te sturen, contact te kunnen hebben over de overeenkomst en een datum te kunnen inplannen voor de uitvoering van de overeenkomst. Voor het versturen van een factuur zijn ook gegevens nodig. Ik bewaar deze gegevens zolang als nodig om onze overeenkomst goed uit te kunnen voeren. Ik ben daarnaast wettelijk verplicht om mijn administratie 7 jaar lang te bewaren.

b) Google Analytics
Uiteraard ben ik geïnteresseerd in de bezoekgegevens van mijn website. Door middel van cookies verzamel ik jouw gegevens om de website www.debbiekreike.nl te verbeteren en meer inzicht te krijgen in het (klik)gedrag van mijn bezoeker. Dit gebeurt met Google Analytics.

Deze verzamelde gegevens zijn anoniem en zijn dus niet verbonden aan jouw naam, bedrijf, e-mailadres of ip-adres. De gegevens die via Google Analytics door mij worden verzameld, zijn niet herleidbaar tot een persoon en worden daarom voor onbepaalde tijd bewaard.

c) Contactformulier
Via het contactformulier van deze website kan jij een vraag aan mij stellen of contact opnemen om een overeenkomst aan te gaan. Ik verwerk jouw naam, e-mailadres en eventuele persoonsgegevens die zijn opgenomen in het bericht, zodat ik in staat ben om op jouw vraag of verzoek te reageren. Deze gegevens worden bewaard tot het moment dat jouw vraag helemaal is beantwoord door mij of je tevreden bent met mijn reactie op jouw verzoek.

d) Reageren op mijn blog
Op mijn website www.debbiekreike.nl kun je een reactie achterlaten onder een blogpost waarbij ik jouw naam en e -mailadres verwerk. Deze informatie gebruik ik alleen om vragen te verwerken en op jouw reactie te kunnen reageren. Ik heb een gerechtvaardigd belang om deze reacties te laten staan. In principe laat ik deze reacties staan totdat ik het artikel verwijder van de website.

e) Nieuwsbrief
Op deze website kan jij je aanmelden om mijn nieuwsbrief te ontvangen. Hiervoor vraag ik om jouw voornaam en e-mailadres. Jij geeft jouw toestemming om deze nieuwsbrief te ontvangen. Elke nieuwsbrief bevat een afmeldlink.

 

03. Hoe lang bewaar ik jouw gegevens?
Ik bewaar jouw gegevens niet langer dan dat noodzakelijk is voor de bovengenoemde doeleinden.

 

04. Doorgifte gegevens aan derden
Ik maak onder meer gebruik van de volgende diensten van derden, waaronder mijn verwerkers:

>  Hosting van de website (Solidflux)

 

05. Beveiliging
Ik neem passende beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeoorloofde toegang tot jouw persoonsgegevens te voorkomen. Ik heb de volgende maatregelen genomen:

>  Fysieke toegangscontroles
>  Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord
>  Anti-virus programma’s en regelmatige software updates
>  TLS (voorheen SSL-encryptie)

 

06. Cookies
Deze website maakt gebruik van cookies. Een cookie is een klein bestandje dat door deze website wordt meegestuurd en die jouw browser vervolgens opslaat op jouw computer of mobiele apparaat. Door het plaatsen van de cookie kan de website jouw acties of voorkeuren in de loop van de tijd “onthouden”. Sommige cookies worden door deze website geplaatst, terwijl andere cookies door derden worden geplaatst. Ik heb geen volledige controle over de cookies die deze derde partijen gebruiken, dus ik adviseer je om de privacy- en cookieverklaringen van deze derde partijen te lezen.

De meeste browsers ondersteunen cookies, maar je kan jouw browser instellen om cookies te weigeren en je kan daarnaast cookies verwijderen wanneer jij maar wilt. Meestal kan dit worden gedaan via de  ‘voorkeuren’ van jouw browser. De ‘help’-sectie van een browser kan je naar de juiste plek leiden waar je de cookies kunt uitschakelen. Wanneer jij cookies wilt beperken, weigeren of verwijderen, kan je mogelijk niet alle functies van deze website gebruiken en jouw gebruikservaring kan beperkt zijn.

Mocht je toch nog vragen of opmerkingen hebben over het gebruik van cookies, neem dan contact op via [email protected].

Op deze website worden noodzakelijke cookies geplaatst die essentieel zijn voor de werking van de site: __cfduid (deze cookie wordt gebruikt door het inhoudsnetwerk Cloudflare, om vertrouwd webverkeer te identificeren en verloopt na 1 maand.)

Daarnaast worden cookies van Google Analytics geplaatst (  _ga, _gat, _gid) om het verkeer op de website te volgen. Ik heb Google Analytics privacyvriendelijk ingesteld, zodat gegevens niet herleidbaar zijn tot een persoon.

 

07. Wat zijn jouw rechten?
Onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming heb je een aantal belangrijke rechten die je kunt uitoefenen. Indien je gebruik wenst te maken van jouw rechten, kun je een e-mail sturen naar [email protected] of telefonisch of schriftelijk contact opnemen. Jij kan op elk gewenst moment een verzoek indienen om jouw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te wissen. Ook kan je aan mij vragen om de verwerking van jouw persoonsgegevens te beperken, kun je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens en kan je vragen om jouw gegevens over te laten dragen (indien dit technisch haalbaar is). Heb je toestemming gegeven om jouw persoonsgegevens door mij te laten verwerken? Dan kan je deze toestemming altijd intrekken (zonder terugwerkende kracht).

 

08. Klacht indienen
Natuurlijk help ik je graag verder indien jij vragen of klachten hebt over de verwerking van jouw gegevens. Je kan daarnaast bij de Autoriteit Persoonsgegevens een klacht indienen tegen mij met betrekking tot de verwerking van jouw persoonsgegevens. Klik hier om een klacht in te dienen.

 

09. Wijzigen privacy- en cookieverklaring
Deze privacy- en cookieverklaring is voor het laatst gewijzigd op 19 juli, 2021. Ik kan de privacy- en cookieverklaring op elk moment wijzigen. Ik zal altijd de laatste versie op deze website plaatsen.