Hallo! Ik ben Debbie Kreike,
een
 ervaren foodstylist uit Amsterdam.

Als food creative ben ik gespecialiseerd in foodstyling, conceptontwikkeling en art direction.
Ik kook smakelijke (ogende) gerechten, speel met ingrediënten, creëer creative content en ontwikkel culinaire identiteiten voor uiteenlopende food producties.

Foodstylist

Als foodstylist doe ik de foodstyling in commercials en advertenties en kook gerechten voor in kookboeken en magazines. Ik speel met compositie en ingredienten. In mijn studio is ruimte voor kleine shoots en gerechten kunnen gekookt worden in de comfortable keuken.

Conceptontwikkelaar & art director

Als conceptonwikkelaar help ik bedrijven met het ontwikkelen en implementeren van hun culinaire identiteit. Ik schrijf receptuur, ik fotografeer content voor social media en doe de art direction bij food producties.

Table top stylist & food fotograaf

Mijn studio is gevuld met een uitgebreide collectie tabletop styling en backdrops. Voor specifiekere wensen werk ik samen met ervaren tabletop stylisten. In mijn studio is ruimte voor kleine food producties. Ik werk samen met de gespecialiseerde foodfotografen.

Receptschrijver

Mijn studio is gevuld met een uitgebreide collectie tabletop styling en backdrops. Voor specifiekere wensen werk ik samen met ervaren tabletop stylisten. In mijn studio is ruimte voor kleine food producties. Ik werk samen met de gespecialiseerde foodfotografen.

Debbie Kreike foodstylist food creative receptschrijver receptontwikkelaar
studio beneden debbie kreike food creative
studio keuken debbie kreike food creative

Over mij.

Als food creative help ik bedrijven met het ontwikkelen en implementeren van hun culinaire identiteit. Ik schrijf receptuur, doe foodstyling in commercials en advertenties en kook gerechten voor in kookboeken en magazines. Ik fotografeer content voor social media en doe de art direction bij food producties.

Ik volgde een opleiding tot stylist en visual marketeer en heb meer dan 10 jaar ervaring als freelance grafische vormgever. Een ongeremde interesse voor alles rondom eten heeft ertoe geleid dat ik in 2014 de koksopleiding afrondde. Deze achtergrond en helpt mij een stijl voor mijn opdrachtgevers neer te zetten die bij hen past en onderscheidt.

Contact

Nieuwsgierig naar meer of ben je geïnteresseerd in een samenwerking?
Bel mij:
0031 642327679
E-mail mij:
[email protected]

Adres

Debbie Kreike | Food Creative
Buyskade 132
1051 ME Amsterdam
Bezoek mij:
Langskomen in mijn studio mag natuurlijk altijd. Het kan zijn dat ik op locatie aan het werk ben. Mail of bel even van te voren. Dan lopen wij elkaar niet mis.

Volg mij op:

Instagram
Linkedin
Facebook
© Debbie Kreike, 2021

Algemene voorwaarden
Privacy- & cookieverklaring