over mij

Als food creative (foodstylist & art director) ben ik altijd op zoek naar culinaire prikkels die mij voeden.

Als ik niet op een set gerechten sta te bereiden dan lees ik wel een kookboek, dwaal ik weg bij de aanblik van chefs in de keuken of reis ik naar plekken waar mijn smaakpapillen overuren draaien.

Dit zijn de culinaire prikkels die ervoor zorgen dat ik steeds weer in de keuken sta en mijn koksmes tevoorschijn haal. Daar waar ik receptuur bedenk voor mijn opdrachtgevers, ik mijn vrienden verras met een bordje liefde en probeer smaken van verre bestemmingen te doen herbeleven.

Ik volgde een opleiding tot stylist (Nimeto) en visual marketeer (AMFI) en heb meer dan 10 jaar ervaring als freelance grafisch vormgever. Een ongeremde interesse voor alles rondom eten heeft ertoe geleid dat ik in 2014 de koksopleiding (CAN) afrondde. Daarna heb ik twee jaar gewerkt als foodstylist bij een studio die gespecialiseerd is in foodfotografie.

Deze achtergrond en ervaring helpen mij om voor mijn opdrachtgevers een unieke stijl te creëren die bij hen past en hen onderscheidt van anderen.

Ben jij voor jouw foodproductie op zoek naar een ervaren foodstylist of art director gespecialiseerd in food? Ik help je graag verder!