Voor deze redactionele foodfotografie was Debbie Kreike | Food Creative niet alleen de foodstylist, maar deed ook de receptontwikkeling, tabletop styling en art direction. Er zijn drie gerechten gefotografeerd die niet misstaan bij een feestelijk paasontbijt, -brunch of diner. Het gepocheerde ei steelt in ieder gerecht de show. Kortom: echte eicatchers!
Het eerste gerecht is Çilbir, een traditioneel Turks gerecht dat bestaat uit een volle yoghurt, gepocheerde eieren, verse pide en een boterachtige saus die een unieke en pittige smaak heeft dankzij de Aleppo-peper. Het tweede gerecht is een Mexicaanse versie van de klassieke eggs benedict, geserveerd op vers gebakken maïsbrood met een romige chipotle hollandaisesaus, avocadospread en een topping van knapperige chorizo crumble. Het laatste gerecht is een burger met krokant gebakken kabeljauw, paprikaspread, citroenmayonaise, spinazie en ook hier weer een heerlijk lopend eitje.
Vrij werk
Roland Geelen
Debbie Kreike | Food Creative
Lisette Hesselink